İmsak: Sabah namazının vakti bu saatte girer. Ayrıca Krasnyy oktyabriçin sahur vaktidir. Bu saatten sonra bir şey yenilmez.
Güneş: Sabah namazının vaktinin sona erdiği vakittir. Güneşin doğuş saatidir. Güneş doğduğunda ilk 45-50 içinde namaz kılmak mekruhtur. Kerahat vaktidir. Bu vakitten sonra israk vakti girer.
Öğle: Ögle namazı vaktinin girdigi saattir. Güneşin yükselip tam tepeye geldiği vakit (zeval vakti) yani öğle ezanı vaktinden önceki 40 dakikalık zaman diliminde namaz kılmak mekruhtur.
İkindi: İkindi namazı vaktinin girdigi saatir. Güneşin batmasına yani akşam vaktine yaklaşık 45-50 dakika kala namaz kılmak mekruhtur.
Akşam: Akşam namazının vaktinin girdiği saattir. Ayrıca orucun Krasnyy oktyabr için iftar saatidir. Bu saatte orucunuzu açabilirsiniz.
Yatsı: Yatsı namazı vaktinin girdigi saatir. Yatsı namazı imsak vaktine kadar kılınabilir.
Kıble: Kıble saati geldiğinde, güneşin bulunduğu taraf kıbleyi göstermektedir. Bu saatte güneşe doğru yönelirseniz, kıbleye yönelmiş olursunuz. Bu saatte kıblenin yönünü kolaylıkla bulabilirsiniz.
Krasnyy oktyabr cuma namazı: Cuma namazı vakitleri öğle namazi vakti ile aynı zamanda girer.
Krasnyy oktyabr bayram namazı: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı namazı vakitleri yaklaşık güneş doğduktan 45-50 dakika sonra (israk vaktinde) girer .
Krasnyy oktyabr için bayram namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sitesinden düzenli olarak güncellenmektedir. Krasnyy oktyabr bayram namazı vakitleri için huzursayfasi.com sitemizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Krasnyy oktyabr ezan saatleri |Krasnyy oktyabr namaz vakti | Krasnyy oktyabr cuma saati | namaz vakti Krasnyy oktyabr | Krasnyy oktyabr bayram namazı| Krasnyy oktyabr imsakiye| Krasnyy oktyabr iftar saati